2-3 | Los Angeles | Walk of Fame | Beverly Hills, Venice Beach

3 maart 2026 - Hollywood, Los Angeles, California, Verenigde Staten

Vanochtend in zomerse temperaturen over de Walk of Fame, nog steeds leuk. Dan (window shopping in) Beverly Hills (niet echt de moeite, maar we wilden het ook niet overslaan). Daarna de bus naar Santa Monica, supergoeie vibes daar. Onderweg fragmenten over vrienden, vriendschappen, uitgaan en campus life. Ook wordt het me duidelijk dat ze het eten op de campus écht heel vies vonden. Dus het was 6 maanden, ontbijt, toetjes en heel veel Mc Donalds. 🫣

Over het strand van Santa Monica naar, wat mij 34 jaar geleden al zo fascineerde, Muscle Beach in Venice. En ja hoor, ze zijn er nog steeds, trainende bodybuilders in de outdoor gym. Emma kon het ook niet geloven, er staan zelfs een soort tribunes.

De sfeer in Venice is bijzonder (bohemien), misschien komt het omdat je er op elke straathoek “magic mushrooms” kunt kopen. Drugs zijn toch illegaal in de States?? Het zal wel. Wel ook overal “Venice Psychics”, handlezers, soul mate consultation, Reiki healing en aura cleansing! 😎

Voordat we uitgeteld aan de busreis terug begonnen (hele belevenis) eerst nog even langs de Venice Channels. Venice Beach is in 1905 ontworpen als replica van “ons” Venetië. De gelijkenis is ver te zoeken, maar wonderlijk was het wel.

1. Astrid:
    3 maart 2026
    Sas en Emma, Pfff.krijg nou de vinketering! Ik ben zo idioot druk met werk en ga nu mails openen die (dacht ik) konden wachten.
    Jullie zitten gewoon samen in LA en omgeving te genieten van elkaar en de omgeving.
    Man o man, ik ben jaloers.
    Dikke knuffel uit Amsterdam!
  2. Edith Bautz:
    14 maart 2026
    Leuk te lezen, brengt me even terug naar Santa Monica te n Venice Beach waar ik jaaaaaren geleden was met mijn Mam.